Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Όπως ήδη σας έχουμε γνωστοποιήσει με την υπ΄ αριθμόν 8109 επιστολή στις 11-5-2012 , στις 25 Απριλίου υπογράφηκε η υπουργική απόφαση με τον αρ. πρωτ. 2/22475/0025 για την αναστολή της πληρωμής των δανείων και των οφειλών των πυρόπληκτων Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών. Η Υπουργική απόφαση δίνει την δυνατότητα ευνοϊκών ρυθμίσεων αποπληρωμής των πυρόπληκτων δανείων στις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν στους Νομούς Μεσσηνίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Ευβοίας και στην περιοχή Αιγιαλείας του Ν. Αχαΐας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του έτους 2007.

Παρατηρείται όμως κωλυσιεργία από πλευράς των Τραπεζών στην διευθέτηση των δόσεων των δανείων του 2012 για τα πυρόπληκτα τα οποία έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Για να μπορέσετε να προχωρήσει η διαδικασία και για να υπαχθείτε στις ρυθμίσεις αποπληρωμής των δανείων, σας συστήνουμε να καταθέσετε ΕΓΓΡΑΦΗ αίτηση προς την Τράπεζα από την οποία έχετε πάρει το δάνειο και να ζητάτε την άμεση υπαγωγή σας στις παραπάνω ευεργετικές διατάξεις.

 

Παραμένουμε στην διάθεσή σας και σας παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε άμεσα τις απαντήσεις που θα λάβετε από την Τράπεζά σας.