Τρίπολη  5/10/2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που οργανώνει η ΕΣΕΕ, μαζί με άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις. Αποκορύφωμα των κινητοποιήσεων είναι το κλείσιμο των καταστημάτων στις 19 Οκτωβρίου.

 Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αναθεωρήσει την πολιτική που οδηγεί στον βέβαιο αφανισμό τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου μας, με την καθημερινή επιβολή εισπρακτικών μέτρων.

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου λαμβάνει υπόψη του τις αποφάσεις της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης, που το εξουσιοδοτεί να οργανώνει και να μετέχει σε δράσεις με ξεκάθαρους στόχους και με προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν τα συμφέροντα των μελών του.

 Όλοι οι έμποροι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ενωμένοι τους όρους της επιβίωσης των επιχειρήσεων τους, σε συνεργασία και σύμπνοια με όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που τους συνδέουν κοινές επιδιώξεις και κοινή μοίρα.

 Πρόθεση μας είναι να οργανώσουμε συνέντευξη τύπου, όπου θα εκθέσουμε αναλυτικά τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας στα φλέγοντα θέματα του εμπορίου.

 

 Το Δ.Σ.