ΕΡΜΗΣ-ΣΝΕΑΣτα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, στις 10-05-2010, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του συλλόγου μας με τον Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας  ( Σ.Ν.Ε.Α. ). Σκοπός της συνάντησης ήταν μια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο συμβουλίων, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για θέματα- προβλήματα που μας απασχολούν.

Ο πρόεδρος του Σ.Ν.Ε.Α. κος. Τότσης έκανε εκτενή αναφορά στον ρόλο και στις αρμοδιότητες του σωματίου καθώς και στους μελλοντικούς του στόχους. Πρόθεση του Σ.Ν.Ε.Α. είναι να έρθει σε επαφή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα υφιστάμενων επιχειρηματιών αλλά και ατόμων που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα νεο ξεκίνημα, με μοναδικό περιορισμό το όριο της ηλικίας  τους ( κάτω των 40 ετών).

Ο  Σ.Ν.Ε.Α. αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ των νέων και του επιμελητηρίου αφού δρα ως παρακλάδι του, με πρωταρχικό του στόχο την ενημέρωση- καθοδήγηση για την επίτευξη επιτυχημένων επιχειρηματικών κινήσεων.

Ο ΕΡΜΗΣ με την σειρά του και συγκεκριμένα μέσω του προέδρου του κου. Αρβανίτη δεσμεύτηκε να συμβάλλει, για μια επικοδομητική συνεργασία και να ενημερώσει τα μέλη του συλλόγου για την ύπαρξη και τις προοπτικές που ανοίγονται, παροτρύνοντάς τους να γίνουν μέλη του Σ.Ν.Ε.Α.

Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή ο Σ.Ν.Ε.Α. να καταφέρει να εξελιχθεί σε μοχλό ανάπτυξης  για τους νέους της Αρκαδίας. Οι δύο σύλλογοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Ιούνιο στα πλαίσια της 6ης Περιφερειακής έκθεσης Αρκαδικό Πανόραμα .