νεος προεδρος ΕΣΕΕ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣΑγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ για την ειλικρινή συνεργασία, την δυναμική συμμετοχή, για τον αγώνα που δώσαμε με συλλογικότητα και κοινή δράση και για την στήριξή σας που με γεμίζει με μεγάλες ευθύνες, αλλά και δύναμη για το νέο ξεκίνημα.

Η μεγάλη μας νίκη δίνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για μια ισχυρή, σύγχρονη και οργανωμένη Εθνική Συνομοσπονδία, που θα μπορέσει να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τα συμφέροντα του κλάδου μας και να δώσει λύσεις στην δύσκολη καθημερινότητα όλων των συναδέλφων μας .

Γνωρίζουμε καλά, ότι για να πετύχουμε σε αυτήν την πορεία χρειαζόμαστε τη δραστηριοποίηση και τη συμμετοχή όλων. ΄Αλλωστε, η συμμετοχή είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Είναι γεγονός, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμα και πολλαπλά γεγονότα που αφορούν άμεσα όλους μας, γι αυτό θα πρέπει όλοι μαζί μέσα σε κλίμα ενότητας και συναίνεσης, στηριζόμενοι στην πλούσια εμπειρία μας να παρέμβουμε άμεσα και δυναμικά στις διαδικασίες και στα κέντρα λήψης αποφάσεων, που είναι καθοριστικές για την χάραξη μιας πολιτικής προ όφελος των μικρομεσαίων.

Από σήμερα ξεκινάμε αυτή μας την προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι κι εσείς, όπως κι εγώ, θέλουμε στο τέλος της τριετίας, οι συνάδελφοί μας να έχουν νοιώσει ότι ανοίξαμε μια νέα σελίδα και με αίσθημα ευθύνης ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις του ελληνικού εμπορίου.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ